X

Autentificare cont

Tine-ma minte

Ati uitat parola? Click aici pentru a recupera user/parola

Nu aveti cont?
X

Recuperare user/parola

Te rugam sa introduci adresa de email pe care ai folosit-o la inregistrarea contului tau.

Cont abonat Creare cont nou
Portal actualizat la 23 Aprilie 2018
  • Testare gratuita
  • Convinge-te de profesionalismul specialistilor.
    Testeaza acum cel mai eficient serviciu on-line de consultanta personalizata.


Termeni si conditii

Termenii si conditiile se refera exclusiv la website-ul www.portalssm.ro.

Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui website sunt proprietatea PortalSSM, un proiect Rentrop & Straton.

Daca nu esti de acord cu conditiile de utilizare de catre tine a website-ului si a datelor cu caracter personal de catre PortalSSM, un proiect Rentrop & Straton, nu mai utiliza acest web site.

Accesul la informatiile prezentate in PortalSSM se face pe baza de abonament platit pentru o luna sau un an sau prin achitarea costului de vizualizare a unui singur raspuns.

Proprietate intelectuala

Continutul, designul, structura, precum si materialele PortalSSM.ro apartin RENTROP & STRATON si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.
Continutul site-ului PortalSSM nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand, dar nelimitandu-se, la forma electronica fara permisiunea anterioara scrisa a PortalSSM, un proiect Rentrop & Straton. Materialele publicate si continutul PortalSSM pot fi utilizate in scop personal, fiind interzisa comercializarea acestora.
RENTROP & Straton isi rezerva dreptul de a pretinde daune pentru prejudiciile suferite prin preluarea fara drept a textelor sale de catre terte persoane.

PortalSSM isi rezerva dreptul de a face modificari in materialele si continutul website-ului in functie de schimbarile ce au loc in domeniile acoperite.

PortalSSM nu este responsabil de costurile si/sau pierderile materiale, rezultate din folosirea informatiilor din acest website.

PortalSSM nu este responsabil pentru niciun fel de prejudiciu care a survenit ca urmare a unor disfunctionalitati de orice fel ale website-ului.

PortalSSM nu isi asuma responsabilitatea pentru veridicitatea infomatiilor furnizate de terte parti pe website.

PortalSSM isi rezerva dreptul de a raspunde unui numar de maximum 30 intrebari pe an/utilizator cu cont activ platit pentru abonamentul pe 12 luni.  Ne rezervam dreptul de a nu raspunde intrebarilor ce depasesc numarul alocat abonamentului detinut.

PortalSSM isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul si structura website-ului.Nota de Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Rentrop & Straton - Informatii Specializate are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este de a trimite corespondenta, de a onora comenzile si de a realiza statistici proprii.

Esti obligat(a) sa furnizezi datele, acestea fiind necesare onorarii comenzii. Refuzul tau determina imposibilitatea plasarii pe acest site a comenzii tale si a prelucrarii ei.

Te rugam sa pui intrebari concrete, pentru a putea primi raspunsuri la fel de concrete. Te rugam sa pui intrebari doar din domeniile acoperite de acest portal. Ne rezervam dreptul de a nu lua in considerare intrebarile care NU tin de unul dintre aceste domenii.

Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: Serviciul Comercial si Serviciul Marketing - Baze de Date din cadrul firmei Rentrop&Straton - Informatii specializate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Ghiseul Extern 3, O.P. 39, Sector 3, Bucuresti. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate în alta tara.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.

Observatie:
*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege. Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale în scopuri de marketing direct. 

In masura in care pentru accesarea Site-ului sunt necesare inregistrarea unei parole si a unui username, Utilizatorul nu va putea utiliza aceste informatii decat pentru propriul acces, fiind interzisa cu desavarsire divulgarea acestora catre alte persoane. De asemenea, Utilizatorul trebuie sa ia toate masurile necesare pentru ca acest gen de informatii sa nu poata fi utilizate de catre alte persoane in mod abuziv.

Administratorul accepta, in sensul celor de mai sus ca Utilizatorul sa poata folosi parola de acces si username-ul sau pentru maximum 3 (trei) posturi de lucru/adrese IP (corespunzatoare, de exemplu, unui post de lucru de serviciu, postul de lucru de la domiciliu/resedinta si un post de lucru mobil – laptop/tableta/telefon mobil). Cu toate acestea, accesarea nu va fi posibila, in mod simultan, de pe doua posturi de lucru.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a acestor prevederi Administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului Utilizatorului la orice Serviciu al Site-ului, nefiindu-i imputabila  nicio responsabilitate pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site sau pentru desfiiintarea contului Utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.
 

x